!! POZOR !! ZMĚNA PŘÍJEZDU NA STK !! - uzavírka silnice III/358 9 (Vlčnovská)

30.05.2020 11:05

Vážení zákazníci,

dovolujeme si Vás upozornit za změnu příjezdu na Stanici technické kontroly a to z důvodu uzavírky silnice Chrudim - Vlčnov  - uzavírka silnice III/358 9 (Vlčnovská) - budování přemostění obchvatu města.

Příjezd na STK bez omezení je ze směru Slatiňany, Orel, Kočí.

Příjezd na STK s omezením je od Chrudimi - Krajské nemocnice a to od 01.06.2020 do 30.10.2020 !!!!!

Z města Chrudim se k nám dostanete :

1. z kruhového objezdu u Kauflandu výpadovkou z města a za nadjezdem obchvatu odbočkou vpravo na "Tři bubny" a posléze na křižovatce u sila odbočkou vpravo vyjíždíte na kruhovém objezdu u obce Vlčnov

2. na kruhovém objezdu před Nemocnicí výjezdem na Slatiňany - přes část obce Presy, na kruhový objezd v obci Slatiňany s odbočením na třetím výjezdu směr Chrast a před kolejemi na konci obce odbočkou vlevo vyjíždíte na kruhovém objezdu u obce Vlčnov

3. na kruhovém objezdu u pivovaru jeďte směr Žďár N.S., kde projedete kruhový objezd v obci Slatiňany výjezdem směr Chrast a před kolejemi na konci obce odbočkou vlevo vyjíždíte na kruhovém objezdu u obce Vlčnov.

Prosím počítejte s mírným navýšením dojezdové doby na STK a proto vyjeďte s mírným předstihem - tím minimalizujete čekací dobu všech zákazníků STK.

Odkaz na oficiální informaci :

https://www.chrudim.eu/vismo/dokumenty2.asp?id_org=5429&id=11192&n=obchvat-uzavirka-silnice-iii-358-9-vlcnovska

Kolektiv STK